Categories

Γεγονότα-Ειδήσεις ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

Posted by at 10 March, at 16 : 03 PM Print

ΤΟ 31Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ L100, NAPLES, FL

Στο κέντρο, ο Argyris Vassiliou κρατώντας το βραβείο Chairman’s Award και η σύζυγος του Ann, με το βραβείο Shining Star, στα δεξιά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος, στα αριστερά η Paulette Poulos, Executive Director της L100 και δίπλα της, ο πρόσφατα εκλεγμένος Chairman Demetrios Logothetis.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΥΨΟΥΣ 4.484.900 δολλαρίων, ενέκρινε η Εκτελεστική Επιτροπή της Οργάνωσης της «ηγεσίας των 100». Πρόκειται να διατεθούν σε διάφορά προγράμματα και τομείς της Αρχιεπισκοπής για το έτος 2022, σύμφωνα με επίσημο ανακοινωθέν της Οργάνωσης. Στη διάρκεια του 31ου Συνεδρίου της Οργάνωσης στην πόλη Naples της Φλόριδας εκλέχτηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο καινούργιος πρόεδρος στην Οργάνωση, ο δημήτρης Λογοθέτης από το Σικάγο, σε διαδοχή του Αργύρη Βασιλείου, ο οποίος θήτευσε επί τέσσερα χρόνια. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Τζέιμς Παντελίδης, ενώ η Κασσάνδρα Ρώμα και η Μαρία Allwin επανεκλέχτηκαν ταμίας και γραμματέας, αντίστοιχα.

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΩΛ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ TOY «CRYSTAL PALACE»

ΑΠΕΒΙΩΣΕ πλήρης ημερών ο Πωλ Καλαμαράς, (Apostolos Ioannou “Paul” Calamaras) ιδιοκτήτης του εμβληματικού πάλαι ποτέ «Crystal Palace» στην Αστόρια. Ο πατέρας του εκλειπόντος είχε ανοίξει το δικό του εστιατόριο στο Μανχάταν το «Blue Sea» στην 3η Λεωφόρο μεταξύ 13ης και 15ης Οδού, το οποίο την εποχή εκείνη αποτελούσε καλλιτεχνικό προορισμό, Στα τέλη της δεκαετίας του ’70 ανακαίνισαν το Oyster Bay στην συμβολή της 31ης Οδού και της Λεωφόρου Broadway στην Αστόρια, και δημιούργησαν ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εκδηλώσεων της εποχής εκείνης με οκτώ αίθουσες εκδηλώσεων χωρητικότητας από 100 έως και 1000 ατόμων. Αργότερα απέκτησαν και το Κρύσταλ Πάλας. Τα αδέλφια Καλαμαρά συνέβαλαν στην ίδρυση του Pan Gregorian της Νέας Υόρκης.

PAN GREGORIAN, NJ

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης για την 38η επέτειο της ιδρύσεώς του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος του Παν Γκριγκόριαν της Νέας Ιερσέης που θα λάβει χώρα στα μέσα νοεμβρίου του 2022. Η εκδήλωση κατά κανόνα λαμβάνει χώρα την εβδομάδα πριν την Ημέρα των Ευχαριστιών και παρέχει την δυνατότητα στα στελέχη και στα μέλη των προαναφερόμενων οργανισμών να αναπέμψουν ευχαριστίες προς τους εστιάτορες, τους προμηθευτές, τους εργαζόμενους και τους πελάτες και συνάμα να προσφέρουν τον οβολό τους για την ενίσχυση της Ακαδημίας του Αγίου Βασιλείου, του Ελληνικού Τμήματος του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ, της Έδρας Ελύτη του Πανεπιστημίου Ράτκερς και άλλων ευαγών ιδρυμάτων, καθώς επίσης και τις καθιερωμένες υποτροφίες.

«ΕΞΕΓΕΡΣΗ» ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΝ οι πελάτες σε εστιατόριο στην Πενσιλβάνια και τα έκαναν όλα ρημαδιό όταν συνειδητοποίησαν ότι στον μπουφέ δεν είχε μείνει ούτε μία μπριζόλα! Καρέκλες και τραπέζια εκσφενδονίστηκαν, πιάτα διέγραφαν κύκλους στον αέρα πριν «προσγειωθούν» σε κεφαλές άλλων πελατών που, στο τέλος, πιάστηκαν και μεταξύ τους στα χέρια! Σχετικό βίντεο δημοσιεύθηκε στο Facebook από την Gavin Lauretta.

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!

Η ΝΑΝΣΥ ΚΟΝΤΟΥ της Kontos Foods & η Μελίνα Μηλιώνη των Greek Girls Kitchen, συγγραφέας του My Fillo, σχεδιάζουν και προγραμματίζουν την Έκθεση Athens Food Expo. Το να λες ένα γεια στον σεφ είναι πάντα διασκεδαστικό ­ Chef alex Gorant της axia Taverna, Tenafly NJ

HELLENIC RELIEF FOUNDATION

Η ΠΡΩΤΗ διανομή τροφίμων για το 2022 πραγματοποιήθηκε από το Hellenic Relief Foun ­ dation και την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση στις εγκαταστάσεις τους στην Αθήνα σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων. Τα πακέτα περιείχαν ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, κριθαράκι, λάδι, γάλα κ.α. και δόθηκαν στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τα μοναχικά άτομα που υποστηρίζονται. Συνολικά δόθηκαν περίπου 360 δέματα τροφίμων. Επιπλέον, δόθηκαν τρόφιμα στο Μερόπειο Ίδρυμα, στο ίδρυμα Άγιος Νικόλαος, στο Ειδικό Σχολείο Πειραιά, στο ειδικό σχολείο Αλίμου Άγιος Αλέξανδρος. Kατά τις ημέρες του χιονιού και του παγετού διανεμήθηκαν κουβέρτες, σάντουιτς και ζεστά ροφήματα στους αστέγους κοντά στην έδρα μας. Πληροφορίες για το HELLENIC RELIEF FOUNDATION: To Hellenic Relief Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Ιδρύθηκε τον 2012 με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων στις Η.Π.Α. προς αγορά και διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί περίπου 800,000 δολάρια με τα οποία έχουν αγοραστεί και διανεμηθεί τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και κοινωνικές υπηρεσίες που αξίζουν άνω των 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς εταιρείες στην Ελλάδα ενισχύουν τις διανομές με προϊόντα και ιατροί και κοινωνικοί λειτουργοί προσφέρουν εθελοντικά πολύτιμες υπηρεσίες υποστήριξης. Τα έξοδα του ιδρύματος στην Νέα Υόρκη καλύπτονται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες. www.hellenicrelief.org

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ESTIATOR.

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ $60 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΤΗΛEΦΩΝΕΙΣΤΕ: (212) 957-5016 Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙΛ: ESTIATOR@ESTIATOR.COM

HOME PAGE - Γεγονότα ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ,

Related Posts

Comments are closed.