Categories

Γεγονότα-Ειδήσεις ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

Posted by at 13 June, at 14 : 28 PM Print

Η FANTIS PREMIUM FETA, ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΡΙΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΥΡΙΟΥ

Carlstadt, NJΗ Fantis Foods, Inc., κορυφαίος Έλληνας εισαγωγέας και κατασκευαστής τροφίμων, ανακοινώνει με περηφάνια το βραβείο της τρίτης θέσης στον Διαγωνισμό 2023 US Championship Cheese Competition. Αυτή η αναγνώριση δείχνει τη δέσμευση του Fantis για την αριστεία και την αφοσίωσή του στη δημιουργία εξαιρετικής φέτας. Ο διαγωνισμός αυτός, προσέλκυσε κορυφαίους τυροκόμους σε εθνικό επίπεδο. Το επίτευγμα της εταιρίας FANTIS αναδεικνύει την τεχνογνωσία και το πάθος τους στη δημιουργία υψηλής ποιότητας, χειροποίητης φέτας που ενθουσιάζει τους καταναλωτές. Η φέτα του Fantis παρασκευάζεται με παραδοσιακές συνταγές και υλικά υψηλής ποιότητας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στο Goshen της Νέας Υόρκης, αντανακλώντας την πλούσια κληρονομιά της ελληνικής τυροκομίας. Η δέσμευσή τους στην παράδοση και τη γεύση τους έχει κάνει μια προτιμώμενη επιλογή μεταξύ των καταναλωτών και των επαγγελματιών της μαγειρικής.

FANTIS FOODS INC: 60 Triangle Blvd, Carlstadt, NJ 07072 (201) 933-6200 www.fantisfoods.com

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Δημήτρη Μπάση και την Αφροδίτη Ντάνιελ, διοργανώτρια συναυλιών και εκτελεστική παραγωγός της εταιρίας SynPhonia Entertainment Inc., στα στούντιο του Cosmos Fm για συνέντευξη σχετικά με την περιοδεία  συναυλιών τους, σε Πολιτείες της Αμερικής, ξεκινώντας από την Νέα Υόρκη, σε Σικάγο, Βαλτιμόρη και Βοστώνη, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Απ- ρίλιο και Μάιο.

SAM MATTHEWS ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ HERMES EXPO

Ο Sam Matthews, Esq, είναι εδώ και 4 χρόνια Πρόεδρός του φιλανθρωπικού οργανισμού, The Greek Children’s Fund. Ο Sam υπήρξε ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εκτελεστικό στέλεχος, και την περίοδο του προκατόχου του Προέδρου. Η ακλόνητη αφοσίωση και η ηγεσία του έχουν επηρεάσει σημαντικά τις ζωές αμέτρητων μικρών παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές παιδιατρικές ασθένειες. Σε αναγνώριση των εξαιρετικών φιλανθρωπικών του προσπαθειών, ο Sam Matthews τιμάται στο Ετήσιο Δείπνο και Τελετή των Βραβείων Hermes Expo, στο Grand Marquis στο Old Bridge του New Jersey.

PANHELLENIC SCHOLARSHIP FOUNDATION’S ANNUAL AWARDS CEREMONY & GALA

Το Σάββατο 17 Ιουνίου στο ξενοδοχείο HILTON CHICAGO, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο GALA του φιλανθρωπικού Ιδρύματος του οργανισμού PanHellenic Scholarship Foundation. Θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής βραβείων και υποτροφιών συνόλου $250,000 σε 45 φοιτητές και θα ακολουθήσει δεξίωση μετά μουσικής. Τελετάρχης της βραδιάς η Kate Chappeli του NBC 5 News και τιμώμενο πρόσωπο με το βραβείο Paradigm 2023 η Stellene Vollandes, Αρχισυντάκτης του περιοδικό Town & Country. Επισκεφτείτε το panhellenicsf.org για πληροφορίες και κρατήσεις για την εκδήλωση.

8501 West Higgins Road • Suite 210
Chicago • Illinois 60631 USA
E: info@panhellenicsf.org
P: 312.357.6432

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ «ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ».

Η AEGEAN CRUISES παρουσιάζει το 10ο ετήσιο ταξίδι «Ζωντανή Ελληνική Κρουαζιέρα» 18 Ιανουαρίου – 27 Ιανουαρίου 2024. Εγγραφείτε στο 10ο Ετήσιο « Live Greek” με ζωντανή ελληνική διασκέδαση με τις εκλεκτές τραγουδίστριες Ανθή Αγγέλου και Ρένα Τσαπέλας. Σολίστ ο Λευτέρης Μπουρνιάς. Απολαύστε δωρεάν μαθήματα ελληνικής μαγειρικής και ομαδικές εκδρομές! Κάντε κράτηση μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2023.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ft. Lauderdale- Day at Sea- Grand Cayman- Day at Sea- Curacao-Aruba- Bonaire- 2 ημέρες στο Sea- Fort Lauderdale. Οι παρακάτω τιμές είναι ανά άτομο με βάση Δίκλινο Θυρωρείο –
C2 – $2.170,26
Βεράντα – V3 $2.070,26 | Deluxe Veranda – V1 $2.370,26
Εσωτερικό – 3,8 – $1.610,11 | Βεράντα V2 – $2.370,26
Περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι: Κατάθεση: 450 $ p/p. Τελική πληρωμή 1 Οκτωβρίου 2023.
Οι καταθέσεις επιστρέφονται πλήρως μέχρι την τελική ημερομηνία πληρωμής.

CONTACT ANTHI: (646) 673-5612 AEGEANCRUISES4@GMAIL.COM

────────────

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ESTIATOR. ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ $60 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΤΗΛEΦΩΝΕΙΣΤΕ: (212) 957-5016 Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙΛ: ESTIATOR@ESTIATOR.COM

HOME PAGE - Γεγονότα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,

Related Posts

Comments are closed.