Categories

Γεγονότα-Ειδήσεις ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

Posted by at 5 August, at 08 : 57 AM Print

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ «SIX BROTHERS»

ΤΟ ΝΤΑΙΝΕΡ «Six Brothers» στην πόλη Little Falls στο Νιολυ Τζέρσεϋ, έκλεισε οριστικά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ο ιδιοκτήτης, Γεώργιος Στυλιανού. Ο κ. Στυλιανού εκφράζει «…ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους μας για την αφοσίωση και επαγγελματισμό τους όπως και στους πελάτες μας που μας τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια».


ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ο εστιάτορας Πάνος Φωτόπουλος, σε ηλικία 77 ετών. Ο Πάνος Φωτόπουλος και η σύζυγός του Τούλα αγόρασαν το 1986 το εστιατόριο «French Quarter restaurant» στα προάστια του Σάρλοτ και λίγο καιρό αργότερα ακόμη ένα, το «Greek Isles». Όπως ανέφερε ο γιος του, Γιώργος Φωτόπουλος, στην εφημερίδα «Charlotte Observer», «όλοι τον νόμιζαν πως ήταν τρελός όταν άνοιξε το εστιατόριο στα προάστια, όταν πολλές επιχειρήσεις έκλειναν και οι ιδιοκτήτες τους έφευγαν από την περιοχή». Το εστιατόριο είναι από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στην περιοχή που άντεξε κάτω από τον ίδιο ιδιοκτήτη.


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΝΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ CREDIS, από κοινού με την Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη του Σικάγου, τη μητρόπολη της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στα Μεσοδυτικά, και το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο Ηγεσίας (HALC) συνεργάστηκαν για να παραδώσουν πάνω από 4 τόνους φαγητού σε γειτονιές που πλήττονται από το COVID-19 και τις λεηλασίες. «Οι Ελληνοαμερικανοί βοήθησαν στην κατασκευή του Σικάγου», δήλωσε η Arne Duncan, Διευθύνων Σύμβουλος του Chicago Cred, «και σήμερα βγαίνουν μπροστά ξανά για να ανοικοδομήσουν το Σικάγο βοηθώντας τους γείτονές τους». «Είμαστε ευγνώμονες σε όσους συνέβαλαν στα προγράμματα ανθρωπιστικής διατροφής της Μητρόπολης, κυρίως τον Peter Parthenis, Jr., Διευθύνων Σύμβουλο της Grecian Delight». «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Μητρόπολη του Σικάγου και του Chicago Cred», πρόσθεσε ο Αλέξιος Γιαννούλιας, Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Συμβουλίου Ηγεσίας (HALC).


«ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ»

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ βρέθηκε πρόσφατα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έδωσε το παρών σε εκδήλωση του Kassiopi Project, ένα έργο σταθμός για το νησί. Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα από Έλληνες ομογενείς, αλλά και ξένους επιχειρηματίες. «Προτεραιότητα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης είναι η προσέλκυση επενδύσεων», είπε ο κ. Μητσοτάκης.


ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ

Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του Γραφείου Τεχνολογίας των ΗΠΑ (CTO), Michael Kratsios, ανέλαβε καθήκοντα Υφυπουργού Αμυνας στην κυβέρνηση Τραμπ. Ο 34χρονος ομογενής κατείχε ήδη υψηλόβαθμη θέση στην αμερικανική κυβέρνηση, καθώς ήταν ο κορυφαίος σύμβουλος της πολιτικής για την Τεχνολογία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Πριν τη συμμετοχή του στην διοικητική ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ ως αναπληρωτής βοηθός του Προέδρου, ο Κράτσιος ήταν διευθυντής στο Thiel Capital και υπηρέτησε ως Διευθυντής Προσωπικού του επιχειρηματία Peter Thiel.


ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ NELSON MANDELA

TΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ του βραβείου Νέλσον Μαντέλα στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τη συνεχάρη, τονίζοντας ότι η υψηλή αυτή διάκριση αποτελεί τιμή όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για την Ελλάδα.


«LAKEWOOD GROUP: ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

O CHRISTOPHER MAVRIS MORGAN, ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ», ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ:

«… Παρέχουμε οικονομικές συμβουλές και οικονομική εκπροσώπηση στο τραπεζικό σύστημα για επιτυχή χρηματοδότηση. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα από τα επόμενα σενάρια: έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης που πρέπει να αγοράσει εξοπλισμό, έναν ιδιοκτήτη που θέλει να ανακαινίσει το εστιατόριό του, έναν που ενδιαφέρεται να αγοράσει άλλο εστιατόριο, με ή χωρίς ακίνητη περιουσία, κάποιον που επιθυμεί να πουλήσει το εστιατόριό του, αλλά ο αγοραστής δεν έχει αρκετά χρήματα και ο πωλητής δεν θέλει να το χρηματοδοτήσει. Η Lakewood Group παρέχει βοήθεια σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε να αναλύσουμε τα οικονομικά δεδομένα μιας επιχείρησης, να συμβουλέψουμε τους ανθρώπους που εμπλέκονται στη συναλλαγή και παρέχουμε στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα έναν πλήρη φάκελο με δεδομένα και αναλύσεις, ώστε να χρηματοδοτήσει το επιθυμητό έργο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Όσον αφορά την πανδημία ο κ. Μαυρής είπε:

Στα τέλη Μαρτίου, το Κογκρέσο πέρασε το Coronavirus Aid, Relief και Economic Security, ή CARES, Act, το οποίο παρείχε περισσότερα από 2 τρισ. δολ., για να τονώσει την εθνική μας οικονομία. Περιλαμβάνει 349 δισ. δολ. για δάνεια προς μικρές επιχειρήσεις, που υποστηρίζονται από το ΣΒΑ και υποβάλλονται σε επεξεργασία από τοπικούς και εθνικούς δανειστές. Παρά το ιστορικά υψηλό ποσό οικονομικής ανακούφισης, το ποσό δεν ήταν αρκετό να βοηθήσει τα εστιατόρια να αντιμετωπίσουν την απότομη κατάρρευση των εσόδων τους, να επιτρέψει στους εργαζομένους να παραμείνουν στο εργατικό δυναμικό και να προετοιμάσει τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους εργαζόμενους για οικονομική ανάκαμψη.

Στη LAKEWOOD GROUP παρακολουθούμε την οικονομική ενημέρωση και πληροφορούμε τους πελάτες μας για ευκαιρίες, να λάβουν οικονομική βοήθεια, ολοκληρώνουμε όλες τις απαραίτητες αιτήσεις και βεβαιωνόμαστε, ότι ο αποδέκτης της οικονομικής βοήθειας θα λάβει τα χρήματα. Η εταιρεία LAKEWOOD GROUP βοηθάει με τον δικό της τρόπο, προσφέροντας την εργασία της προς τους εστιάτορες σχετικά με το CARES, Act, αφιλοκερδώς.

O CHRISTOPHER MAVRIS MORGAN γεννήθηκε στον Πειραιά, ήρθε μετανάστης το 1969 και σπούδασε Μηχανολόγος – Μηχανικός στο Detroit Institute of Technology. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2000, για να βρει δουλειά σαν μηχανολόγος, αλλά τελικά έφτιαξε την LAKEWOOD GROUP REALTY, η οποία το 2005 ξεκίνησε ως εταιρεία ακινήτων. Σύντομα ο Chris, άρχισε να διερευνά τις ευκαιρίες εκπροσώπησης των εστιατορίων στο τραπεζικό σύστημα.

LAKEWOOD GROUP LLC

Christopher Morgan,

Fairfield, NJ 07004

Cell: 201-522-7037

Office: 201-955-9500

E-mail: cm@lwgr.us

και ιστοσελίδα: www.lwgf.us


ΜΟΝΙΜΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ανακοίνωσαν, τα πρώτα αποτελέσματα σε πειραματόζωα μιας πειραματικής θεραπείας, η οποία φαίνεται, χάρη σε μια εφάπαξ γενετική παρέμβαση, να μειώνει μόνιμα την «κακή» χοληστερίνη (LDL) και τα τριγλυκερίδια, πράγμα που με τη σειρά του μειώνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Η προοπτική μιας θεραπευτικής παρέμβασης που θα μειώνει τη χοληστερίνη και τα άλλα λιπίδια εφ› όρου ζωής, είναι μεν ελπιδοφόρα, αλλά θα χρειαστούν μερικά χρόνια προτού η νέα μέθοδος δοκιμαστεί κλινικά σε ανθρώπους.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ESTIATOR.

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟ $50 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ: (212) 967-5016 Η ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL: ESTIATOR@ESTIATOR.COM

HOME PAGE - Γεγονότα ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Related Posts

Comments are closed.