Categories

Γεγονότα-Ειδήσεις ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

Posted by at 11 April, at 09 : 07 AM Print

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «LOUMIDIS FOODS»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διάκριση απέσπασε το παράρτημα της εταιρείας «Loumidis Foods» στις ΗΠΑ, καθώς αναδείχθηκε χορηγός ονοματοδοσίας και Brand Ambassador στην σημαντική πρωτοβουλία της «Στρογγυλής Τραπέζης για την Μεσογειακή Διατροφή», η οποία σχετίζεται με την προώθηση της μεσογειακής διατροφής στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα μεσογειακής διατροφής γίνονται όλο και πιο περιζήτητα στην αμερικανική αγορά, καθώς η σημαντική τους αξία αναγνωρίζεται διεθνώς πλέον και το MDR αποτελεί εργαλείο-«κλειδί» προκειμένου όχι μόνο να αναδείξει τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, αλλά και να αναβαθμίσει την εμπορική τους αξία και διεισδυτικότητα, τόσο στο εμπόριο, όσο και στον κλάδο της εστίασης. Να σημειωθεί ότι η «Loumidis Foods» προωθεί  κατ΄αποκλειστικότητα έξι από τις πιο εμβληματικές εταιρείες στην Ελλάδα, με πρoιόντα που παρέχουν πλήρη γεύματα μεσογειακής διατροφής. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι «Palirria SA», «Olympus Dairy», «Agrino», «Παπαδόπουλος», «Ιoniki Filosophy» και η «Misko».

ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΗΕΡΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι εκδηλώσεις για τον «Εορτασμό Εκατονταετηρίδας» ύπαρξης και δράσης της AHEPA σε εθνικό Αμερικανικό επίπεδο. Στα πλαίσια αυτά η οικογένεια της District 13 AHEPA συγκεντρώθηκε πρόσφατα για ένα συμπόσιο στα περίχωρα του Σικάγο, για να γιορτάσει την 100η επέτειο της AHEPA.

Περισσότερα από 300 άτομα συμμετείχαν, συμπεριλαμβανομένων των AHEPAN από όλη την Αμερική. Η εκδήλωση απέτισε φόρο τιμής στους ηγέτες των οικογενειών της AHEPA, παλαιότερα και παρόντα, από τα ανώτερα Midwest, που προσφέρθηκαν εθελοντικά, υπηρέτησαν και συνέβαλαν στην ανάπτυξη και την αποστολή του Τάγματος από την έναρξή του.

Ο Ανώτατος Πρόεδρος Τζίμυ Κόκοτας, οι Κόρες του Μεγάλου Προέδρου της Πηνελόπης Κάθι Μπιζούκα και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ εκφώνησαν χαιρετισμούς.Εξάλλου, σε ανακοίνωσή της η AHEPA εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στους Ουκρανούς πρόσφυγες, αναφέρει: «Θρηνούμε όλες τις απώλειες ζωών και εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια του Ανώτατου Προέδρου της AHEPA Jimmy Kokkotas στην Ελληνική και την Ουκρανική Κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας και της Ουκρανίας για την απώλεια της ζωής Ελλήνων και Ουκρανών ως αποτέλεσμα της παράλογης και αδικαιολόγητης εισβολής της Ρωσίας”

MELROSE BALLROOM

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Χρήστου Δάντη και της Malus στο Melrose Ballroom (36-08 33rd street, Astoria) στην Αστόρια. Επερχόμενες συναυλίες είναι του Βασίλη Καρρά στις 29 και 30 Απριλίου, του Γιάννη Πλούταρχου στις 14 Μαΐου, ιδιαίτερος προσκεκλημένος και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, καθώς επίσης και η συναυλία της Άννας Βίσση στις 3 και 4 Ιουνίου. Για κρατήσεις στο 718-255-6921.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ BURGER BAR ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

TO «SLDR BURGER BAR», στη συμβολή της Μπρόντγουεϊ με την 33η Οδό, στην Αστόρια, σύντομα ανοίγει τις πύλες του –πιθανότατα την Άνοιξη- προσφέροντας νέες γαστρονομικές προτάσεις, με την υπογραφή του νεαρού κ. Αρβανίτη. Πρόκειται για τον γιο του γνωστού Ελληνο-Αμερικανού Λευκαδίτη επιχειρηματία, Γιάννη Αρβανίτη, ιδιοκτήτη του διαχρονικού, πλέον, καφέ «Ομόνοια», που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες στην ίδια συνοικία. Πάντως το «SLDR Burger Bar» φιλοδοξεί να έχει μια τελείως διαφορετική φυσιογνωμία, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία γεύσεων και ευέλικτων εδεσμάτων πάνω στο απολύτως οικείο -αλλά επ’ ουδενί προβλέψιμο- αμερικανικό μπέργκερ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εστιάτορα Γιώργου Παπαδάκη, ιδιοκτήτη του Gyro Point Plus στο Stony Point της Νέας Υόρκης. Ο Γιώργος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας εδώ και χρόνια. Ήταν 71 χρονών και πολυετή πείρα στο χώρο των εστιατορίων. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΠΡΟΘΗΚΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ οδηγός έχασε τον έλεγχο του SUV αυτοκινήτου που οδηγούσε και έπεσε πάνω σε πελάτες και εργαζομένους του δημοφιλούς ελληνικού εστιατορίου “Parthenon” στην Ουάσιγκτον, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο γυναίκες και να τραυματισθούν πολύ σοβαρά άλλα τρία άτομα, ενώ ελαφρύτερα τραυματίσθηκαν τέσσερα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον διοικητή της αστυνομίας Ντάνκαν Μπέντλιον, δεν υπήρξαν ενδείξεις για δόλο πίσω από το συμβάν”, καθώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. “Ο οδηγός είναι συνεργάσιμος ”, συμπλήρωσε ο διοικητής ενώ έρευνες έκαναν πυροσβέστες και αστυνομικοί έσπευσαν στο εστιατόριο Parthenon, στη συνοικία Τσέβι Τσέις.Το εστιατόριο είναι ένα από τα πιο παλιά ελληνικά εστιατόρια στην πόλη και πρόσφατα ο δήμος είχε δώσει άδεια να έχει τραπέζια στο πεζοδρόμιο στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων στην εστίαση για τον κορωνοϊό.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ESTIATOR.

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ $60 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΤΗΛEΦΩΝΕΙΣΤΕ: (212) 957-5016 Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙΛ: ESTIATOR@ESTIATOR.COM

HOME PAGE - Γεγονότα ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ,

Related Posts

Comments are closed.