Categories

Γεγονότα-Ειδήσεις ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Posted by at 6 September, at 07 : 35 AM Print

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΡΑΣΙΟΥ!

Η Cellar53Wine τον προηγούμενο μήνα πραγματοποίησε online μαθήματα κρασιού εκπαιδευτικού περιεχομένου, μ’ ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά (σε Κεφαλονιά, Κρήτη και Σαντορίνη). Εξερευνώντας τις μοναδικές ποικιλίες σταφυλιών που υπάρχουν σε καθένα απ’ αυτά τα νησιά, μίλησε για τα χαρακτηριστικά τους, το υπέδαφος των αμπελώνων, τις τεχνικές παρασκευής κρασιού, καθώς επίσης και για την ιστορία της κάθε περιοχής. Αναφέρθηκε στα κρασιά των οινοποιείων Gentilini, Καραβιτάκης και Acroterra. Σ’ αυτό το μάθημα ασχολήθηκε με τις ποικιλίες Ρομπόλα, Μαυροδάφνη, Βιδιανό, Κοτσιφάλι και Ασύρτικο. Πέραν τούτου, μπορείτε να δώσετε παραγγελίες στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση info@cellar53wine.com ή στο τηλέφωνο (646) 861-1093. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα cellar53wine.com. Παράδοση διαθέσιμη στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.


ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ

Ιδιοκτήτες εστιατορίων της Αστόριας, του Κουίνς και του Μανχάταν, συγκεντρώθηκαν πρόσφατα στο Πάρκο της Αστόριας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα πρόστιμα και για την αφαίρεση αδειών ποτού, καθώς επίσης και για τα άλλα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβάλει για τον κορωναϊό ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο και ο Δήμαρχος Μπιλ Ντι Μπλάσιο. Στην διαμαρτυρία συμμετείχαν και ομογενείς εστιάτορες, καθώς επίσης και το ταμίας του Παν Γκριγκόριαν της Μητροπολιτικής Περιοχής της Νέας Υόρκης, Νίκος Μπάρδης, ο οποίος επεσήμανε: «Είμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε στους εστιάτορες που βλέπουν να χάνεται η γης κάτω από τα πόδια τους. Δυστυχώς τα πράγματα κάθε μέρα και χειροτερεύουν. Εμείς που αριθμούμε πάνω από 750 μέλη υπολογίζουμε ότι έχουμε χάσει αρκετά μέλη. Τα 40% των εστιατορίων και των μπαρ στη Νέα Υόρκη δε θα ανοίξουν. Οι εστιάτορες είναι η τρίτη δύναμη στην Αμερική και ειδικά στην ομογένεια. Βλέπουμε σήμερα οι περιουσίες μας να χάνονται».


H PIZZA HUT ΕΚΛΕΙΣΕ

H Pizza Hut στην Ελλάδα αποφάσισε ότι η δραστηριότητα της αλυσίδας δεν είναι πλέον βιώσιμη και έκλεισαν τα 16 καταστήματα που διατηρούσε. Το φαινόμενο δεν εντοπίζεται μόνο στην Ελλάδα, πρόσφατα πτώχευσε η NPC International, μία από τις μεγαλύτερες δικαιοδόχους (franchisees) της Pizza Hut στην ΗΠΑ, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού.


ΕΞΥΠΝΗ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

Μια έξυπνη ιδέα για να ψυχαγωγήσει τους νέους της περιοχής, είχε ο ομογενής ιδιοκτήτης του «Dimitri’s» ντάινερ στο Ριτζφιλντ του Κονέκτικατ, κ. Δημήτρης Πασχαλίδης. Δημιούργησε πρόσφατα μία συναυλία στον υπαίθριο χώρο της επιχείρησης, στο Ρίτζφιλντ. Εμφανίστηκε το συγκρότημα Freedom Rockets.


«ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ»

Ο Μιχάλης Μιλτιάδου, ιδιοκτήτης του Avenue Café στην διεύθυνση 35-27 30th Ave, και «Tru Café and Lounge» στη διεύθυνση 35-19 Ditmars Blvd, στην Αστόρια , αναφερόμενος στην κρίση που λόγω του Κοροναϊού πλήττει τα εστιατόρια, επεσήμανε πως βιώνουμε την χειρότερη κρίση που βίωσε ποτέ η εστίαση στη Νέα Υόρκη. Ερωτηθείς για τις απώλειες των επιχειρήσεών των εστιατορίων του επεσήμανε ότι «οι απώλειες κυμαίνονται στα 35%.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ESTIATOR.

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ $50 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ: (212) 957-5016 Ή ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL: ESTIATOR@ESTIATOR.COM

HOME PAGE - Γεγονότα ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Related Posts

Comments are closed.