Categories

Γεγονότα-Ειδήσεις ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Posted by at 11 November, at 15 : 29 PM Print

ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΤΕΡ ΚΑΜΠΙΤΣΗ

ΤΡΙΤΟ κατά σειρά κατάστημα εστίασης, στην Αστόρια και το Λονγκ Άϊλαντ, δημιούργησε ο ομογενής επιχειρηματίας Πίτερ Καμπίτσης. Πρόκειται για ένα ακόμα εστιατόριο στην περιοχή «Ρόκβιλ Σεντερ» (Rockville Center) του Λονγκ Αιλαντ, με έμφαση στην λάτιν κουζίνα και με την ονομασία «Pappa Gallo», όπως αποκαλούν τον κόκορα, στην Λατινική Αμερική. Η έμφαση στην περίπτωση αυτή στην Περουβιανή κουζίνα, με τον γνωστό στηνχώρα του Περού σεφ Piqueras. Αλλά και με το εθνικό ποτό του Περού, το Pisco. Παράλληλα, θα υπάρχει και ζωντανή μουσική ώστε να μπορούν οι θαμώνες να απολαμβάνουν ευχάριστα την βραδινή τους έξοδο.

ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ RONALD MCDONALD HOUSE

ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ με την επωνυμία «Πρόποση για την Ευγενέστερη των Υποθέσεων» (A Toast to the Greatest of Causes) διοργάνωσε πρόσφατα, το Ελληνικό Τμήμα του ΜακΝτόναλντ Χάουζ. Ο προσφάτως επανεκλεγμένος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου της Νέας Υόρκης, Μάρκος Δρακωτός συνέλαβε την ιδέα και διοργανώθηκε μια υπέροχη και πάνω από όλα μια εντυπωσιακή οινογνωσία που έφερε την υπογραφή των οινολόγων Kilian Robin και Thibault Dubreil. Η γενναιοδωρία του Eli Zabar ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Eli’s Table» έκανε την διαφορά και προσέφερε επιπρόσθετες αξίες στις ερανικές προσπάθειες για την ενίσχυση του Ελληνικού Τμήματος του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ. Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ροναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ, Δρ. Ρουθ Μπράουν, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη προς όλους τους συνδαιτυμόνες για την αέναη υποστήριξη που παρέχουν στο Ελληνικό Τμήμα. Ειδική μνεία έκανε στην ιδρύτρια και πρώτη διευθύντρια, της αείμνηστης Νίκης Σιδέρη, καθώς επίσης και στην Σπυριδούλα Κατέχη, η οποία κατάφερε να συνεχίσει το έργο της.

20ή ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ VICTORY FOOD SERVICE

ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ εκδηλώσεων του «Terrace on the Park», πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η έκθεση τροφίμων και γευσιγνωσίας της «Victory Food Service», ιδιοκτησίας των ομογενών Μιχάλη και Κωνσταντίνου Τυρά. Επρόκειτο για την 20ήετήσια έκθεση της εταιρείας, η οποία με την πάροδο των ετών εξελίχθηκε σε έναν θεσμό για την αγορά τροφίμων και τον κλάδο της εστίασης στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα μετά στελέχη της «Victory Food Service», στην φετινή εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 90εταιρείες, με πολυποίκιλες και ενδιαφέρουσες προτάσεις προϊόντων, που ξεπέρασαν τις 700,καταδεικνύοντας την ευρύτητα του δικτύου που αναπτύσσεται μέσω της ετήσιας έκθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η «Victory Food Service» μετράει ήδη τρεις δεκαετίες λειτουργίας και αποτέλεσε την επιχειρηματική έμπνευση των αδερφών Μιχάλη και Κωνσταντίνου Τυρά, στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

GREEK CHILDRENS’ FUND

Sam & Stanley Matthews

ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Greek Children’s Fund γιορτάζει τα “40χρόνια σώζοντας ζωές” με το Gala, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου στο Teaneck Marriot At Glenpointe, 100 Frank W. BurrBlvd, Teaneck, NJ 07666. Το Cocktail ξεκινάει στις 6:00 το απόγευμα και ακολουθεί γεύμα στις 7:00. Το εισιτήριο έχει κόστος $250 και για τους νέους κάτω των 30 ετών είναι στα $200. Η παρουσία σας όχι μόνο θα εκτιμηθεί, αλλά θα υποστηρίξει οικονομικά πολλά Ελληνοαμερικανά παιδιά και τις οικογένειές τους που προσβλέπουν στο Greek Children’s Fund για υποστήριξη. Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Greek Children’s Fund, ιδρύθηκε το 1983 από τον αείμνηστο Stanley Matthews, έναν Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία του οποίου η αποστολή ήταν να παρέχει οικονομική βοήθεια για τις καθημερινές, μη ιατρικές ανάγκες παιδιών ελληνικής καταγωγής και των οικογενειών τους, που πάσχουν από καρκίνο. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων δεκαετιών του, το Ελληνικό Παιδικό Ταμείο συνέχισε να βελτιώνει τον κόσμο και παραμένει ένας αποκλειστικά εθελοντικός οργανισμός που συγκεντρώνει κεφάλαια μέσω εκδηλώσεων και συνεργασιών με άλλες κοινοτικές ομάδες, οργανισμούς και επιχειρήσεις.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟ NEW JERSEY ΤΟ RED LION DINER AND BAKERY

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ιστορικό εστιατόριο της ομογένειας του Νιού Τζέρσεϊ, το «Red Lion Diner and Bakery», στην περιοχή του Σαουθάμπτον Τάουνσιπ, έκλεισε τις πόρτες του μετά από 50 χρόνια λειτουργίας. Οι ιδιοκτήτες του «Red Lion» είχαν έρθει σε συμφωνία προκειμένου να πουλήσουν το ακίνητο στην εταιρεία υγρών καυσίμων Wawa. Όπως αναφέρει ο Παύλος Τσικνάκης, ένας εκ των ιδιοκτητών, αρχικός στόχος ήταν να μεταφερθεί το εστιατόριο σε νεόδμητο ακίνητο, κοντά στην αρχική τοποθεσία, μια απόφαση όμως που εγκαταλείφθηκε, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Ο κ. Τσικνάκης γνωστοποίησε πως το εμβληματικό άγαλμα του εστιατορίου, ένα λιοντάρι το οποίο κοσμούσε τον χώρο, πωλήθηκε σε εταιρεία έναντι του ποσού των 2,000 δολαρίων, προκειμένου να συντηρηθεί και να διατηρηθεί αναλόγως. Όπως όμως διευκρίνισε, «Αυτά τα χρήματα πήγαν απευθείας στο ταμείο United Troopers Fund, το οποίο βοηθάει τους αστυνομικούς που έχουν τραυματιστεί εν ώρα καθήκοντος, όπως επίσης και τις οικογένειές τους», τόνισε ο κ.Τσικνάκης.

────────────

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ESTIATOR.

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ $60 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΤΗΛEΦΩΝΕΙΣΤΕ: (212) 957-5016 ή ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL: ESTIATORMAGAZINE@GMAIL.COM

HOME PAGE - Γεγονότα ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ,

Related Posts

Comments are closed.