Categories

Γεγονότα-Ειδήσεις ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Posted by at 8 November, at 06 : 04 AM Print

Cosmos Fm: Ο Andrew E. Manatos το τιμώμενο πρόσωπο

ΤΟ GREEK AMERICAN EDUCATIONAL PUBLIC INFORMATION SYSTEM INC. (G.A.E.P.I.S) και το Hellenic Public Radio- Cosmos FM 91.5, ανακοινώσε πρόσφατα, την εκδήλωση για την 26η Τιμητική Διάκριση «Phidippides Award Honoree». Τιμώμενο πρόσωπο ο Andrew E. Manatos (φωτό), ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στη συνεργασία με τους κορυφαίους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής της Ουάσινγκτον και από τα δύο πολιτικά κόμματα, στη διαδικασία καθορισμού πολυάριθμων νομοθετικών και πολιτικών αρχείων. Μαζί με τον γιο του Μάικ, εκτός από το εμπορικό έργο της εταιρείας τους, έχουν συνεισφέρει αμέτρητες ώρες αμοιβής, ύψους εκατομμυρίων δολαρίων, για τη βελτίωση της πολιτικής προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εκδήλωση του Cosmos Fm, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 στο TERRACE ON THE PARK (52-11 111th St, Queens, NY 11368). Για κρατήσεις, Cosmos Fm: (718) 204-8900.

Ένα Pythari γεμάτο νοστιμιές

ΤΟ PITHARI TAVERNA είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό εστιατόριο που βρίσκεται στο Highland Park, New Jersey. Το εστιατόριο σε στιλ ταβέρνας, ιδρύθηκε το 2006 και ανήκει στον Γιάννη Λεονταράκη. Μεγαλώνοντας στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης προσπαθεί να φέρει τις παραδόσεις και τη γεύση της πατρίδας του στο πιάτο κάθε επισκέπτη. Κάθε πιάτο είναι σπιτικό σαν να προήλθε ακριβώς από την κουζίνα της γιαγιάς! Εκτός από το δείπνο BYOB, το Pitharri προσφέρει δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και εστίασης και μπορεί να φιλοξενήσει πάρτι, όπως γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια και πολλά άλλα.

Zenon Taverna

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΟΣ ΛΟΥΚΟΥΛΛΕΙΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ προσφέρει η Zenon Taverna, στους 34-10 31st Ave. στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Εκλεκτοί μεζέδες και με τιμές $25,95 έως $28,95 ανά άτομο, για δύο ή περισσότερα σερβίτσια. Περιλαμβάνουν πάνω από δώδεκα πιάτα που σερβίρονται σε οικογενειακό στιλ, εξίσου χωρισμένα ανάμεσα σε παγωμένα πιάτα και σαλάτες, ζεστά πιάτα, ψητά και τηγανητά, και αναπληρώνονται συνεχώς καλάθια με ζεστή πίτα. Η επιλογή της Κύπρου είναι μια βαθιά χορταστική κρεατική γιορτή, γεμάτη με ζουμερά κεφτεδάκια αρνιού, λουκάνικο χοιρινό με βότανα και πολλά άλλα. Το αβγολέμονο είναι μια βάση με ζωμό για την καταπραϋντική σούπα λεμόνι κοτόπουλο, αντί για την παχύτερη αυγό, πιο κρεμώδη εκδοχή που σερβίρεται στα περισσότερα μέρη, και είναι γεμάτη με μεγάλες, γευστικές φέτες ψητού κοτόπουλου. Η εξυπηρέτηση είναι επίσης εξαιρετικά φιλική.

Κyma στο Κyma και… Δυτικά!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ “KYMA” άνοιξε στη Νέα Υόρκη, αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά του Μανχάταν, στη γειτονιά του Hudson Yards. Τα εγκαίνια του ελληνικού εστιατορίου έγιναν παρουσία φορέων της Ομογένειας, ενώ τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Τον κόσμο καλωσόρισαν στο νέο κατάστημα, οι ιδιοκτήτες Μερκούριος Αγγελιάδης, Στέφανος Τενέδιος, Εμάνουελ Καζάνας, Γιάννης Σταυρόπουλος και Γιάννης Πασχάλης. Το πρώτο «Κύμα» άνοιξε πριν περίπου δέκα χρόνια στο Ρόσλιν του Λονγκ Αϊλαντ, το δεύτερο το 2018 με τους ίδιους συνεργάτες, στους 18 δρόμους στη γειτονιά του Flatiron στο Μανχάταν. Οι ίδιοι συνεργάτες άνοιξαν στη συνέχεια και το «Ελαία» στους 85 δρόμους, στο δυτικό Μανχάταν. Προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με φρέσκα υλικά. Είναι το ελαιόλαδο, η φέτα, τα ψάρια. Όλα έρχονται από την Ελλάδα.

ΑΠΌ ΑΡΙΣΤΕΡΑ διακρίνονται οι: Μερκούριος Αγγελιάδης, Μελίνα Καζάνας, Γιάννης Πασχάλης, Λίμπι Αγγελιάδη, Μάικ Μαγκουάιρ, Επίσκοπος Μηδείας κ. Απόστολος, Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, Ειρήνη Αγγελιάδη, Στέφανος Τενέδιος, Όλγα Τενέδιος, Γιώργος Τενέδιος, Στεφανία Τενέδιος, Χριστίνα Τενέδιος και Γιάννης Σταυρόπουλος, 14 Οκτωβρίου 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ESTIATOR.

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ $50 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΤΗΛEΦΩΝΕΙΣΤΕ: (212) 957-5016

Ή ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙΛ: ESTIATOR@ESTIATOR.COM

HOME PAGE - Γεγονότα ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Related Posts

Comments are closed.