Categories

Γεγονότα-Ειδήσεις ΜΑΙΟΣ 2022

Posted by at 10 May, at 05 : 43 AM Print

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΝΤΟΥ

ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ, σε ηλικία 88 χρονών, έφυγε από την ζωή η Ευαγγελία Κόντου, σύζυγος του αείμνηστου επιχειρηματία Ευριπίδη Κόντου (ο οποίος απεβίωσε δύο χρόνια πριν σε ηλικία 90 χρονών), ιδρυτή της εταιρείας τροφίμων Kontos Foods. Η Ευαγγελία Κόντου το γένος Κουφουδάκη, είχε γεννηθεί στη Νέα φιλαδέλφεια της Αττικής και ήταν η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Οι γονείς της ήταν πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία. Η ίδια έλεγε ότι πήρε καλές αρχές από αυτούς. Τα διδάγματα των γονέων της, της φάνηκαν χρήσιμα όταν έκανε δικά της παιδιά και τα έμαθε να έχουν ήθος, να είναι σωστά στον εαυτό τους και στους άλλους. Ήταν φιλεύσπλαχνη, έκανε πολλές φιλανθρωπικές δωρεές και αυτή και ο σύζυγος της, στηρίζοντας διάφορους οργανισμούς και κοινότητες. Επίσης συνέβαλε και εργάστηκε σκληρά, στηρίζοντας τον σύζυγο της στα αρχικά στάδια την εταιρίας. Η Ευαγγελία παντρεύτηκε το 1956 και απέκτησε με τον Ευριπίδη Κόντο, τρία παιδιά, τον Στηβ (Πρόεδρο της Kontos Foods), την Κατερίνα και τον Ντίνο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ TON IOYNIO ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ

“ΜΙΑ ΘΕΟΤΡΕΛΗ ΔΙΑΣΩΣΗ”, αυτός είναι ο τίτλος της κωμικής θεατρικής παράστασης σε σενάριο του Κωνσταντίνου Δόϊκου και Σκηνοθεσία του Θοδωρή Πετρόπουλου υπό την αιγίδα του θεατρικού εργαστηρίου “Λόγος & Πράξη” της Ακαδημίας Ελληνικής Παιδείας υπό την διεύθυνση της Δήμητρας Βαρσάμη. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν, 5, 10, 11 και 12 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο ανακαινισμένο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Αρχιεπισκοπής (27-09 Crescent Street, Astoria, NY). Παίζουν οι: Μάκης Γάτσιας, Μαρία Γιαννακέα, Αναστασία Θανασούλα, Γιάννης Κουλούρης, Γεωργιάνθη Μητρούσια, Νατάσσα Πρωτοψάλτη, Παναγιώτης Τριαντάφυλλος, Βικυ Τσαβαλιά και Γεωργία Φιωτοδημητράκης. Για πληροφορίες και κρατήσεις: 917-603-4437.

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟY ΓΡΑΦΕΙΟΥ KI LEGAL

KI Legal, Father John Blessing

ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, το δικηγορικό γραφείο KI Legal (www.kilegal. com) καλωσόρισε 250 επισκέπτες για να γιορτάσουν τα εγκαίνια και την επέκταση του γραφείου στον 49ο όροφο στην νέα διεύθυνση 40 Wall Street στην Νέα Υόρκη. Συνιδρυτές ο Ανδρέας Κουτσουδάκης και ο Μιχαήλ Ιακώβου. Από την έναρξη λειτουργίας του το 2019, η δικηγορική εταιρεία έχει αυξηθεί από δύο σε πάνω από 30 άτομα προσωπικό (εντυπωσιακό επίτευγμα δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ανάπτυξης συνέβη κατά τη διάρκεια της πανδημίας). Το επιχειρηματικό δικηγορικό γραφείο εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στην ακίνητη περιουσία και στον χώρο φιλοξενίαεστίασης σε τρεις βασικούς τομείς πρακτικής: Γενική Συμβουλευτική, Δικαστικές διαφορές και Συναλλαγές. Πριν από την άφιξη των προσκεκλημένων, ο πατήρ Ιωάννης Λάρδας, προεδρεύων της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πορτ Ουάσιγκτον, ευλόγησε τον χώρο των γραφείων της εταιρίας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ξεναγήσεις στο γραφείο για τους προσκεκλημένους. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες οδηγήθηκαν στον κάτω όροφο για να απολαύσουν μια ζωντανή δεξίωση στο «The Vaults» με φαγητό που τροφοδοτήθηκε από το εστιατόριο Marathi NyC (το οποίο ανήκει στον συνιδρυτή Ανδρέα Kουτσουδάκη). Μεταξύ των παρόντων στη γιορτή ήταν ο Εκτελεστικός Διευθυντής της New York City Hospitality alliance Andrew Rigie, η Ζωή Kουτσουπάκη της Signature Bank, ο Jack ‘Jus Jack’ Trantides – DJ/Music Producer, ο Greg Pappas της The Pappas Post, ο Chef Χρήστος Μπισιώτης και η Laura Neroulias Bisiotis. Η μουσική δόθηκε από τον DJ Evans.

Koutsoudakis & Iakovou Law Group: (212) 404-8644 | info@kilegal.com

VIRON RONDOS, ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων στο Κονέκτικατ, μοίρασε τα ετήσια βραβεία του για τους πιο αξιόλογους επιχειρηματίες της Πολιτείας. Το κορυφαίο από τα βραβεία το “Small Business Person of the Year” δόθηκε στον εστιάτορα Viron Rondo, ιδιοκτήτη του Viron Rondo Osteria στο Cheshire. Ο κ. Pόντος θα διαγωνιστεί με άλλους κορυφαίους νικητές από όλη τη χώρα για τον τίτλο “Νational Small Business Person of the Year”. Ίδρυσε το εστιατόριό του το 2014, ξεχώρισε από το πλήθος λόγω των πράξεών του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είπε η κα Kάθρυν Μαρξ, διευθύντρια της Διοίκησης Μικρών Επιχ. στο Κονέκτικατ. «Σε όλη αυτή την πανδημία εργάστηκε πολύ σκληρά για να ξεπεράσει ανυπέρβλητες προκλήσεις. Πολλά εστιατόρια αναγκάστηκαν να κλείσουν. Αυτός στράφηκε στις παραγγελίες take-out, επίσης χρησιμοποίησε για εστίαση έναν μεγάλο υπαίθριο χώρο. Αυτή η απόφαση ήταν καθοριστική για να επιβιώσει. Δημιούργησε θέσεις εργασίας, κατά τη διάρκεια του COVID, έγινε ανταποκριτής πρώτης γραμμής, επίσης βοήθησε το προσωπικό του και το ντουλάπι τροφίμων Cheshire. Το να κάνει ό,τι κάνει και να έχει ακόμα χρόνο να δώσει πίσω στην κοινότητα είναι εξαιρετικό». Ο Pόντος παρέδιδε επίσης τρόφιμα σε νοσοκομεία και δώριζε 500 δολάρια το μήνα στη φιλανθρωπική οργάνωση Cheshire Lights of Hope. Ο Pόντος πιστώνει την κοινότητα και τους εργάτες του για την επιτυχία του. «Ήταν μια πολύ προκλητική και πολύ μοναδική στιγμή… κάτι πολύ άγνωστο σε όλους μας. Το προσωπικό δούλεψε πολύ σκληρά. Η κοινότητα μας στήριξε», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ESTIATOR.

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ $60 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΤΗΛEΦΩΝΕΙΣΤΕ: (212) 957-5016 Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙΛ: ESTIATOR@ESTIATOR.COM

HOME PAGE - Γεγονότα ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ,

Related Posts

Comments are closed.