Categories

Γεγονότα-Ειδήσεις ΙΟΥΝΙΟΣ 2022

Posted by at 11 June, at 10 : 42 AM Print

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ OMAHA (Νεμπράσκα) των ΗΠΑ σερβίρουν αυθεντική ελληνική κουζίνα. Το Jim & Jennie’s Greek Village, το φαγητό είναι αυθεντικό στις παραδόσεις του Πύργου-Ολυμπίας, στην Ελλάδα. Με νότες από δεντρολίβανο, ρίγανη και θυμάρι: το κρέας είναι απολύτως νόστιμο από μόνο του. Αλλά το «Jim & Jennie’s» συνδυάζει μια γεμάτη μερίδα κρέατος, με μια λαμπερή σάλτσα τζατζίκι με άνηθο, τραγανά κρεμμύδια και μεγάλα κομμάτια φρέσκιας ντομάτας. Στα «Ελληνικά Νησιά» δοκιμάζουν όλα τα αγαπημένα ελληνικά – από σουβλάκι μέχρι σπανακόπιτα, ντολμάδες και ψητό αρνί, σε συνταγές που έχουν τελειοποιηθεί από τον ιδιοκτήτη, ομογενή Γιώργο Σγουράκη. Από το Ελληνικό Εστιατόριο της «Φέτας» δεν πρόκειται να φύγετε πεινασμένοι. Η «φέτα» έχει τόσο πολύ κρέας σε κάθε πιάτο που, όταν το πιάτο φτάνει στο τραπέζι σας, μετά βίας μπορείτε να διακρίνετε την πίτα κάτω από τη γεμάτη μερίδα πρωτεΐνης.

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ

ΕΝΑΣ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ που βοήθησε στη διαμόρφωση του τομέα της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής», ο Ελληνοαμερικάνος Πίτερ Νίκολας, συνιδρυτής της εταιρείας κατασκευής ιατρικών συσκευών Boston Scientific που εξελίχθηκε από start up σε παγκόσμιο κολοσσό, πέθανε σε ηλικία 80 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Νέα Υόρκη, από το Hellenic Congress of America με θέμα την από το εξωτερικό ψήφο των Αποδήμων Ελλήνων Ψηφοφόρων. Σε ομόφωνο ψήφισμα, οι σύνεδροι ζητούν την άρση των περιοριστικών όρων του Νόμου 4648/2021 που καθιστούν δώρον άδωρον την «διευκόλυνση» της ψήφου από το εξωτερικό καθώς αποκλείουν το περίπου 70% των Αποδήμων ψηφοφόρων.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ «OLYMPIC FLAME DINER»

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ χρόνια λειτουργίας η ελληνικής ιδιοκτησίας επιχείρηση εστίασης με την επωνυμία «Olympic Flame Diner» έκλεισε αφήνοντας τους κατοίκους της περιοχής, μεταξύ των οποίων και πολλοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Fordham να αναζητούν τους λόγους του ξαφνικού λουκέτου. Η επιχείρηση βρισκόταν στην συμβολή του δρόμου 60 και της λεωφόρου Άμστερνταμ στο Μανχάτταν και για τρεις και πλέον δεκαετίες πρόσφερε το αποκαλούμενο «φαγητό της μαμάς» ή αλλιώς «comfort food». To εστιατόριο είχε ως ιδιοκτήτη τον ομογενή Tζίμη Σταθόπουλο μέχρι και το 2012 και τις οικογένειες Κατσάνος, οι οποίες διατηρούν άλλα δυο επιτυχημένα εστιατόρια στην περιοχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ESTIATOR.

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ $60 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΤΗΛEΦΩΝΕΙΣΤΕ: (212) 957-5016 Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙΛ: ESTIATOR@ESTIATOR.COM

HOME PAGE - Γεγονότα ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ,

Related Posts

Comments are closed.