Categories

Το Pan Gregorian NJ τιμά τον Ανδρέα Κωμοδρόμο

Posted by at 22 January, at 08 : 01 AM Print

Μεγάλες δωρεές σε ιδρύματα

 

Από αριστερά: Ζωή Κύρκου, Μαρία Σταύρον, Τονυ Μπλετσάκη, Δημήτρης Κωμοδρόμος, Μαικ Ζαβόλας, Κλεάνθης Κωνσταντίνου, Γεώργιος Σιαμπούλης, Ελίζα Λάγκαν, Κωνσταντίνος Κούτρας, Ανδρέας Κωμοδρόμος, Γιάννης Σακελλάρης, Μητροπολίτης Ευάγγελος, Άννα Κωμοδρόμου, Βασίλειος Φιλίππου, Στηβ Σιδεριάς, Τομ Λάμπρου, Τζέιμς Λογοθέτης, Άλεξ Θεοδοσίου.

Από αριστερά: Ζωή Κύρκου, Μαρία Σταύρον, Τονυ Μπλετσάκη, Δημήτρης Κωμοδρόμος, Μαικ Ζαβόλας, Κλεάνθης Κωνσταντίνου, Γεώργιος Σιαμπούλης, Ελίζα Λάγκαν, Κωνσταντίνος Κούτρας, Ανδρέας Κωμοδρόμος, Γιάννης Σακελλάρης, Μητροπολίτης Ευάγγελος, Άννα Κωμοδρόμου, Βασίλειος Φιλίππου, Στηβ Σιδεριάς, Τομ Λάμπρου, Τζέιμς Λογοθέτης, Άλεξ Θεοδοσίου.

ΤON περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η 33η ετήσια χοροεσπερίδα του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος P.G.E.I. (Charitable Foundation) της εταιρίας Pan Gregorian στο πολυτελές κέντρο The Venetian στο Garfield, NJ. Παρευρέθηκαν εκατοντάδες εστιάτορες με τις οικογένειές τους, καθώς και παραγωγοί και διανομείς στα εστιατόρια. Εντύπωση προκάλεσε το σέρβις και ο απέραντος μπουφές με μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών ορεκτικών. Ακολούθησε δείπνο με ομιλίες και την απονομή του βραβείου στον τιμώμενο κ. Ανδρέα Κωμοδρόμο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε ο πρώην πρέσβης Clay Constantinou. Τελετάρχης ήταν ο κ. Τζον Ιωάννου. Χαιρετισμούς απηύθυναν, εξαίροντες το έργο και την προσωπικότητα του τιμηθέντος, ο προέδρος της PSEKA και του Παγκυπρίου κ. Φίλιπ Κρίστοφερ, o Πρόεδρος της Pan Gregorian NJ κ. Γιώργος Σιαμπούλης, ο Chairman κ. Γιάννης Σακελάρης, ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στην Νέα Υόρκη κ. Βασίλειος Φιλίππου, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Νέα Υόρκη κ. Κωνσταντίνος Κούτρας και ο Πρόεδρος του φιλανθρωπικού Ιδρύματος κ. Τζέιμς Λογοθέτης.

Το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης κ. Ανδρέας Κωμοδρόμος, είναι ο λογιστής της εταιρίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βατυλή της Κύπρου και μετανάστευσε με την οικογένεια του στην Αμερική το 1974. Είναι πτυχιούχος λογιστής από το Saint Peters College στο Νιου Τζέρσεϋ, με δίπλωμα «Magna Cum Laude». Το 1986 μαζί με τον αείμνηστο αδελφό του Μιχάλη, ίδρυσαν την λογιστική εταιρία Comodromos Associates P.A. Έχει υπηρετήσει σε Διοικητικά Συμβούλια κυπριακών οργανώσεων στην Αμερική και υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος της Cyprus-U.S. Chamber of Commerce και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων NJ.

 

Ο τιμηθείς κ. Ανδρέας Κωμοδρόμος ευχαριστών για την τιμή που του έγινε.

Ο τιμηθείς κ. Ανδρέας Κωμοδρόμος ευχαριστών για την τιμή που του έγινε.

Ο κ. Κωμοδρόμος ευχαρίστησε το συμβούλιο της εταιρίας για την τιμητική διάκριση προς το πρόσωπό του, αναφέρθηκε στη συνεργασία του από την πρώτη ημέρα της ιδρύσεώς της και στα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει στα μέλη της. Ευχαρίστησε επίσης το προσωπικό του γραφείου της Pan Gregorian και του λογιστικού του γραφείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε η απονομή δωρεών συνολικής αξίας $114.000. Ποσό $70.000 δόθηκε για πρώτη φορά στο Hackensack University Medical Group, $10.000 στη Μητρόπολη NJ, $10.000 στην Saint Basil Academy, $5.000 στην Έδρα Ελληνικών Σπουδών «Ελύτης» του Πανεπιστημίου Ράτκερς και $3.000 στο ελληνικό τμήμα του Ronald Mc Donald House στο Μανχάτταν. Επίσης για πρώτη φορά δόθηκαν $16,000 σε έξι ελληνικής καταγωγής φοιτητές που εισήχθησαν φέτος σε αμερικανικά πανεπιστήμια.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων αντιπρόσωποι εταιριών παραγωγής και διανομής τροφίμων και υπηρεσιών στα μέλη της εταιρίας και αντιπρόσωποι των εταιριών Pan Gregorian Νέα Υόρκης, Κοννέκτικατ, και Άνω Νέας Υόρκης.

Το φιλανθρωπικό Ίδρυμα ιδρύθηκε από τον πρώτο πρόεδρο της εταιρίας Γιώργο Μανολιό, αρχίζοντας τη δραστηριότητά του με το Greek Children’s Fund, που ίδρυσε ο εστιάτορας, μέλος της εταιρίας, κ. Stanley Matthew.

Το Pan Gregorian NJ έχει προσφέρει δωρεές άνω των $2.200.000 όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση. Τα χρήματα προέρχονται από την ετήσια χοροεσπερίδα, το λεύκωμα, λαχειοφόρους αγορές και άλλες εκδηλώσεις.

 

Στις σελίδες του περιοδικού μας και στην ιστοσελίδα του Estiator θα βρείτε νέα από την ομογένεια, την Ελλάδα και την Αμερική, καθώς και ελληνικές συνταγές, αγγελίες με εστιατόρια και σπίτια προς πώληση, συμβουλές για διοίκηση εστιατορίων και άλλα πολλά.

HOME PAGE

Related Posts

Comments are closed.